Parental lock

Donal MacIntyre: Megoldatlan ügyek 1. - Daniel Entwistle eltűnése

Movie Queen
0
796
Date: 2024. 01. 27.
Shares: 0 Forwards: 0 Embeds: 0
Share

Send
Add to list
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2024. 01. 27.
Shares: 0
Forwards: 0
Embeds: 0

A mai epizódban a "szülők gyöngyei" / az "évszázad szülei" tálcán kínálják 7 éves kisfiúkat a környéken lakó 5 pedofilnak... :-( Az apa múltját ismerve, nem meglepő! De az édesanya se volt épp a legalkalmasabb gyermeknevelésre, mindig két epilepsziás roham között, ágyban feküdve. Gyermeknevelésre tökéletesen alkalmatlanok, nem csoda, hogy a kisfiú nem kedvelte a szüleit. Daniel magányosan, szomorúan, kiközösítve, egyedül töltötte szabadidejét ezen a veszélyes környéken, kiszolgáltatva pedofil  pszichopaták perverz vágyainak. Az árkádsorokat elnézve, én még felnőttként, nappal sem mennék végig rajtuk, pedig nem vagyok félős, sokat közlekedek sötétben, nő létemre. Felmerül bennem a pedagógusok felelőssége is, akiknek észre kellett volna venniük, hogy a kisfiú rendkívül veszélyeztetett és ki kellett volna emelniük ebből a mérgező közegből, a testvéreivel együtt. Ugyan már, hagyjuk 'A legyek urát', igazgató úr!...Nyitották volna ki a szemüket jobban, hol voltak a szociális munkások, a pszichológusok, a gyámügy? Pedagógus/tanár diplomám van, felháborító ez az egész! Milyen szomorú szegény kisfiú a fényképeken...nézz a kis szemeibe! :-(
Én a 80-as évek végén voltam alsó tagozatos, osztálytárs-barátnőmmel mindig együtt mentünk haza iskolából, napközi után, mert egységben az erő...pedofil nem volt, akasztás ellenben igen! Huxit és a halálbüntetés visszaállítása...én ebben hiszek és maximálisan támogatom! Egyetértek a nyomozóval, Daniel soha nem fog előkerülni...mert vélhetőleg már aznap életét vesztette szegény és valahol a közelben nyugszik, egy ház pincéjében elásva, belegondolni is borzalmas, miken mehetett keresztül... :-( Esetleg valamelyik üzemanyag szállító sofőrnek tetszett meg a benzinkúton, aki elrabolta...talán még él valahol!? Kerültek már elő eltűnt gyerekek, felnőttek. De a benzinkúton CCTV, zártláncú  kamerarendszer van telepítve, a nyomozók észrevették volna.
Szívszaggató látni az utolsó felvételeket róla, az élelmiszerboltban. Hogy lehetett az akkori (2003) / mai világban egy 7 évest elküldeni tejet vásárolni!? Belterjes brit idióták...
Nemcsak Maddie McCann van a világon, a szegényebb családok eltűnt gyermekei miért nem kapnak több publicitást szerte a világban!? Ők miért nem számítanak!? Mindig csak a pénz, a pénz, meg a pénz!!! Felháborító, undorító...
Abban is igaza van a veterán nyomozónak, hogy egy ISMERŐS SOKKAL VESZÉLYESEBB lehet, mint egy idegen, akivel amúgy szóba se állna a kisgyerek. Meg kell tanítani a gyerekeknek, hogy MINDIG MINDEN ESETBEN KÉREDZKEDJENEK EL LEGALÁBB AZ EGYIK SZÜLŐTŐL, ISMERŐS ESETÉBEN IS!!! A SZÜLŐ TUDTA NÉLKÜL SOHA, SEHOVA NE MENJENEK...SE KISCICÁZÁS, SE KISKUTYÁZÁS, SE SEMMI MÁS!!!
Nyugodjon békében, Daniel! Nagyon sajnálom. :-( Nagyon szomorú és dühítő is egyben.
U.i.: Ha lenne 17 éves gyerekem, őt is félteném, nemhogy egy 7 évest...Véleményem szerint az apa pedofil hajlama inkább "csak" közvetve lehetett hatással Daniel eltűnésére, megérzésem, hogy neki közvetlenül nincs köze fia eltűnéséhez, nem volt benne a keze, de a pedó haverjai esetleg kiszúrhatták a kisfiát...bár mondom, ez csak egy megérzés.

Tartalom:

Donal MacIntyre "Megoldatlan ügyek" c. sorozatában az Egyesült Királyság és Írország néhány leghírhedtebb és legizgalmasabb megoldatlan ügyének ered a nyomába, miközben arra próbál rájönni, hogy miért nem ítéltek el soha senkit ezekért a gaztettekért.
Donal és szakértő csapata interjúk és az eredeti akták segítségével értékelik a bizonyítékokat és beszélnek mindenkivel, aki közel állt az áldozatokhoz és nagyon is jól emlékszik a megoldatlan eseteket övező rejtélyre.
Donal csapatának célja, hogy új megvilágításba helyezzék ezeket az ügyeket, feltárva, hogy a modern nyomozói módszerek ellenére miért fedi még mindig homály a megoldást.