Parental lock

Donal MacIntyre: Megoldatlan ügyek 3. - A Natalie Pearman-gyilkosság

Movie Queen
1
831
Date: 2024. 01. 29.
Shares: 0 Forwards: 0 Embeds: 0
Share

Send
Add to list
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2024. 01. 29.
Shares: 0
Forwards: 0
Embeds: 0

31:47 Az epizód 2015-ben készült, a sorozatgyilkos Steven Wright-ot (Suffolki fojtogató) 2017-ben DNS vizsgálat 100%-BAN KIZÁRTA Natalie ügyében! NEM Ő TETTE! (Egy másik megoldatlan ügyben 2022-ben zárták ki DNS vizsgálattal.) Wright vezette a Ferry Boat Inn Pubot, ami előtt utoljára látták Natalie-t, mégse ő tette, de Wright több megoldatlan ügy gyanúsítottja, mert az szinte teljesen kizárt, hogy 48 évesen ölt először. 2006 októbere és decembere között, mindössze 1,5 hónap! leforgása alatt 5 prostituáltat ölt meg Ipswich-ben, 70 km-re Norwich-tól, ahol Natalie meghalt. Hivatalosan ötöt sikerült rábizonyítani. A pszichológusok szerint, a sorozatgyilkosok a 30-as éveik közepe előtt kezdenek ölni (Steven Wright 1993-ban volt 35 éves), így valószínű, hogy sajnos korábban is voltak áldozatai, már a 80-as években. Rendszeresen járt bordélyházakba, prostituáltakhoz, alkoholista és szerencsejáték-függő volt, emiatt ment csődbe a kocsmája is, kétszer próbált ezért öngyilkos lenni, jelenleg életfogytiglani börtönbüntetését tölti és 2023. decemberében újra megvádolták Victoria Hall gyilkosságának ügyében. Továbbá gyanúsított volt a 25 éves ingatlanügynök, Suzy Lamplugh 1986-os eltűnése miatt, korábban munkatársak voltak a Queen Elizabeth 2 tengerjáró hajón, de a rendőrök mégis egy John Cannan nevű gyilkost gyanúsítanak. Suzy-t hivatalosan is halottnak nyilvánították, ügyét gyilkosságnak minősítették és Cannan az eltűnése helyén, környékén tartózkodott.


Ami dühítő számomra, hogy egy 16 éves, állami gondozásban lévő kislány (mert az, még gyerek!) az utcasarkon árulja a testét és senki nem tesz semmit...sem az intézet/állam, sem a rendőrök, sem a szülők, amikor hazament az anyakönyvi kivonatáért az útlevél kérelemhez, erősen kifestve, prostiszettben...Senki nem segített neki!!! Senki!!! !?!? Hihetetlen. Döbbenetes. Van egy 16 éves drogfüggő prostituált kamaszlány, egy súlyosan eltévelyedett tinédzser és senki nem segít neki, nem fogja meg a kezét, nem vezeti ki ebből. :( Meg se próbáltak neki segíteni...Felfoghatatlan. Őrület!


Bővebben (angolul):

https://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Wright_(serial_killer)#Previous_East_Anglia_prostitute_murders

Én is lázadtam ennyi idősen, mert a tinik ilyenek. Az én családom is szegény volt, apukámat idő előtt nyugdíjazták a betegségei miatt, de haláláig dolgozott, anyám is mindig dolgozott, mégis minden forintunk be volt osztva. Használt ruhák, 18 éves koromig 2x voltunk nyaralni. Néha be is olvastam nekik, a kamaszok már csak ilyenek, mert az osztálytársaim divatos cuccokba jártak, menő helyeken vakációztak és ez frusztráló! Nem volt igazam egyébként, nem érdemelték meg, a szüleim amit tudtak, megtettek, nekünk ennyi jutott. Mégis tudtam mi a kötelességem, kitűnő tanuló voltam, emellett diákmunkáim voltak. Hétvégente, mialatt a gazdag osztálytársaim még csicsikáltak, én szórólapozással egészítettem ki a kis zsebpénzemet, így vehettem CD-ket, kazettákat, lehetett néhány divatos ruhám és eljártam táncolni a legjobb barátnőmmel felnőtt diszkókba (apám nagy bánatára, nem akart engedni, néha a 11 évvel idősebb bátyám is elkísért), előtte bedobtunk 1-2 boros kólát (vagy! bonbon meggyet vagy! Martini Biancót, azóta száraz pezsgővel koccintok ünnepekkor, változott az ízlésem) meg a suli vécéjében cigiztünk, le is buktunk a fiatal fizika tanárnőnk előtt,de nem köpött be minket (mert ő is cigizett, azóta igazgató-helyettes)...nekünk ez volt a lázadás gimnazistaként! :) Nem voltam annyira jó kislány én se, mint aminek a tanáraim hittek, de tudtam, hol a helyem, mi a kötelességem: a tanulás. 20 éves koromban volt az első párom, diszkóban csak táncoltunk, imádtunk táncolni, bulizni. A barátnőm flörtölgetett, én nem. Apu aggódott, de beletörődött, mert nagyon jól tanultam, bár boldoggá nem tette, de ő is volt fiatal, megértette.
Natalie meg 16 éves korára már leélte az egész életét, neki ez volt az élet...kérdem én, hát Élet volt ez!? Drogozni, undorító beteg alakokkal pénzért lefeküdni naponta többször, hogy belőhesse magát, megfojtva végezni az út szélén, kidobták szegényt, mint egy zsák szemetet... :( Nem ezt érdemelte!!! Neki meg ez jutott. Sajnos.
Ennek a legjobb barátnőmnek meghalt az apja, rossz társaságba keveredett, kerülte a sulit, de rossz dolgokat nem csinált, az anyja nem bírt vele, intézetbe került rövid időre...majd észhez és hazatért, szakmát szerzett, dolgozott, estin leérettségizett, már főiskolai diplomája van, mint nekem. Büszke vagyok Rá! Ő nem kallódott el. Vele törődtek. Rá odafigyeltek. Natalie is megérdemelte volna ugyanezt!!! Azt gondolom én is, hogy a tettes nem akarta megölni, nem így tervezte, az élvezet fokozása miatt fojtogatta, elfajultak a dolgok, elvesztette a kontrollt, megölte és ezért bűnhődnie kell. 32 éve él ezzel a teherrel, ideje lenne már végre feladnia magát!!! Minden rosszért bűnhődnünk kell. Vagy így. Vagy úgy.

Related videos
Show more......