Parental lock

Hűtlen házastársak S11E20

Movie Queen
1
464
Date: 2024. 01. 24.
Shares: 0 Forwards: 0 Embeds: 0
Share

Send
Add to list
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2024. 01. 24.
Shares: 0
Forwards: 0
Embeds: 0

1. lebukott párocska: légyott a tehénylepények között...Melissa nagyon jó, csak nagyobbakat kéne ütni! "Nem vagyok hajlandó, megint átélni ezt..." Pedig át kell, ez van! "Másik nő karosszériáját gondozza...Ulysses maga is remek színészi teljesítményt nyújt." :) :( "Tart egy pillanat szünetet, míg a férfi megcsodálja, milyen jól bírja az alkoholt." :D :( "Csak barátok vagyunk..." Kár, hogy ezt a választ "Mr." Venezuela alsónaciban adja elő, el is hisszük! "Beleestél egy tehénlepénybe, ez illik hozzád...nyomorék...trágyaszag van, illik hozzá!" XDXD 16:13 Melissa The Best! xD Ez jó volt! 15:06 "Bocs, megismételnéd?" x) Desiree a műsor végén felajánlja a telefonszámát a műsorvezetőnek is...Hja, Joey majd pont ennek a piás trampli lotyónak a társaságára vágyik! "Melissa elbizonytalanodott..." Én a helyében agyonütöttem volna, az lenne ám csak az igazi bizonyosság! Enyhén furcsa, hogy a stáb (világosító, mikrofonos, kamerás) már ott áll az autó mellett, aztán Melissa feltépi az ajtót..de az is meglehet, hogy Ulysses és Desiree már kiütötték magukat annyira, hogy észre se vegyék őket. Meg is érdemlik egymást. Melissa fényévekkel jobb nő, mint a second anyu, Dez...Melissa talál ennél a majomnál sokkal jobbat is! A férfiak mindig kihasználták, hát igen, így van ez, ha van szíved...a legtöbbjük még tudat alatt is csak a lyukra megy, ezt nevezik "szerelemnek". Feláll nekik és azt hiszik, szerelmesek. Régen működött ez jól, amikor a testiség csak az esküvő után történhetett meg. "Melissa egy angyal volt." (Pont ekkor vágják be a részt a pofonnal.) Hát én nem lettem volna az a szponzor "úrral".

2. párocska: nem a hűség modellje és a "fotósa". Hát, ha ez a csaj modell, akkor én dobok egy hátast. A lábai jók magassarkúban, oszt ennyi, amúgy nem egy nagy truváj! 21:47 Ezt a lotyót, b. +! :S A kinti száraz edzést követte a benti nedves gyakorlatozás. 23:04 "Nagyon elhúzódott a találkozó az ügyféllel..." Egészen a kocsi hátsó üléséig húzódott, a járókelők pedig karnyújtásnyira, "bravó"! A közszemérem-sértés 101-e. "Visszamennek a lakásba, biztos, hogy megnézzék a fényképeket..." Jól érzed magad Meseországban, Joey!? Tudom, ez amolyan álnaivitás akart lenni. Martell háromszor is elnézést kér, míg kergeti a luvnyát: "A barátod egy lúzer, te meg egy utolsó r.banc vagy!" Ez egy pontos összefoglalása az esetnek. Ez a műsor régebben készült és Ambert azóta se láttuk a kifutón, nagyon megérte! Hülye p.tsa. Az ilyen csak magát szereti, ez így van. Egy rendes nő értékelné, például, hogy ingyen lakhat a pasijánál és semmivel se kell beszállnia a rezsibe. 32:32 :) "Martellt csak az evés és a füvezés érdekelte..." Na, jól beégette! Füvezésért ott se tüntetik ki az embert. Nem dicsérgette 0-24. hogy milyen szép. Egy szép nő magától is tudja azt, hogy szép, Amber! Nem kell folyton dicsérgetni. Ennyit az önbizalomról. Van helye a szívében, de az életében nincs...telefonálna, de semmi jó nem származna a kapcsolat fenntartásából.

Sherry...John feleségül akarta venni és családot alapítani vele, őszintén sajnálunk ezért, Sherry! Micsoda szemét alak... Idióta egy nőszemély!

"Szeretlek...hadd magyarázzam meg...csak barátok vagyunk!" A szokásos fárasztó paneldumák. :D :D
A szerelem az lenne, ha hűséges lenne, ezen nincs mit magyarázni. A 'barátság' fogalma meg egészen mást jelent...az nő és férfi között szerintem alapból nem is létezik.

Bár lehet, hogy ezek csak színészek, mégis szomorú, tanulságos, szórakoztató és izgalmas így egyben. Lehetne egy ilyen amatőr YouTube csatornát csinálni igazi esetekkel, ahol leleplezzük a megcsalót, szívesen szerkeszteném és vezetném a műsort, írnám az összekötő szövegeket és részt vennék a nyomozásban is, azt ugyanis nagyon szeretem. De ehhez akkora stáb kell (nyomozók, kamerások, biztonságiak, pszichológus stb.)...meg rengeteg pénz. Hűség és őszinteség, nekem ezek a legfontosabbak egy kapcsolatban. Én szívesen benne lennék egy ilyen műsor készítésében.
(1:17...esküvői leleplezés, ez nagyon durva lehet, megnézném! Azta! Nem mondom, tudtak időzíteni.) Nem veszélytelen, mert a hűtlenek szemében persze mindig Joey és a stábja hibásak, a megcsalók önkritikája leginkább nulla.

A CBS Reality beszüntette a magyarországi sugárzását, ellenben mégis tiltja a műsor feltöltését...én már sajnos csak 2 részt csíptem el a YT-on, de a maradék 97 szinkronos is érdekelne (az összes érdekelne), amit letiltottak. Ha valaki tudja, honnan lehetne letölteni, akkor szóljon. Köszönöm! Fizetni is hajlandó vagyok érte REÁLIS összeget. CD/DVD-re kiírva, e-mailben, minden megoldás érdekel. Ment ez a sorozat régen a Zone Reality-n, emlékszem rá (15 éve nincs tévém), akkor is szerettem, ha fake, ha nem, szórakoztat és kikapcsol.
A YouTube eredeti nyelven nem tiltja, aki tud angolul, nézheti! Én tudok, csak jobb szinkronnal!