Tisztelt Felhasználó! Tájékoztatjuk, hogy a kiskorúakra ártalmas tartalmak elérését az Általános Felhasználási Feltételeinek május 9-i változásával összhangban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, regisztrált felhasználóinknak engedélyezzük, akik regisztrációjuk során életkorukról nyilatkoztak. A láblécben és a fejlécben található gyerekzár a továbbiakban is elérhető.

Parental lock

Csonka András a kézilabdás, aki germán ács és magyar villanyszerelő lett

DUOL
0
101
Date: 2023. 06. 14.
Shares: 0 Forwards: 0 Embeds: 0
Category: podcast
Share

Send
Add video
To Quicklist To Favorites
Embed podcast

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2023. 06. 14.
Shares: 0
Forwards: 0
Embeds: 0
Tags: podcastvideaton
Category: podcast

Hiszem, és vallom hogy soha nem tudhatjuk, hogy, amit tanulunk és tudunk az mikor mire lesz jó, alkalmas. A dolgok visszafele tekintve nyerik el értelmüket.  Csonka András élsportoló volt. A Veszprém kézilabdacsapata nevelte ki, közben szakmát is tanult, a kézilabda csapat nem hivatalos szakképző intézményében a villanyszerelő szakmát tanulta ki… Majd Szegedre került a férfi kézilabda másik nagy csapatához, ahol egy sérülést követően, újra és át kellett terveznie az életét, ami soha senkinek sem könnyű. Különösen egy versenysportolónak, akinek el kell engednie, mindazt, ami addig fontos volt számára. Kiment egy kicsit dolgozni Németországba.

A kicsiből  hosszú évek egy új szakma és egy házasság lett. Most már itthon építik feleségével házukat. Az óvárosi régi parasztház sok munkával szépül a kezük nyomán. A szépen kidolgozott pergolája alatt ülve beszélgettünk,  a sport utáni életről a német és magyar szakképzésről, a munkákról és a megrendelőkről...

Azaz egy harminchét éves fiatalember összes tapasztalásáról két ország, két szakma viszonylatában.