Parental lock

Itt vannak a Korányiékat leleplező dokumentumok + videó

Mandiner hírcentrum
0
463
Date: 2024. 03. 14.
Shares: 0 Forwards: 0 Embeds: 0
Category: news & politics
Share

Send
Add to list
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2024. 03. 14.
Shares: 0
Forwards: 0
Embeds: 0
Category: news & politics

A Szuverenitásvédelmi Hivatal is vizsgálódik a Mandiner birtokába került pénzügyi beszámoló miatt. Kiderült, hogy az Action For Democracy támogatásainak 90%-a 2022-ig egy donortól származott.

 
"A dokumentumok és felvételek kapcsán is az információk beszerzése zajlik, amint biztonsággal lehet mondani valamit, akkor ezzel nyilvánosság elé fogunk állni." - mondta a Mandiernek Lánczi Tamás a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője.
Mint emlékezetes a Magababe nevű X oldalon több olyan videó is megjelent az elmúlt hetekben, amiken az Action For Democracy holdudvarába tartozó emberek vallanak a szervezet tevékenységéről. Ezeken a kiszivárgott videókon is többször előkerül Soros György neve. Láncziék ezt az anyagot is vizsgálják.
A most nyilvánosságra került dokumentumból pedig az derül ki, hogy az adományok ugyan kizárólag magyar állampolgárságú természetes személyektől érkeztek az Action For Democracyhoz, de egy oldallal később pedig már az olvasható, hogy a támogatás megközelítőleg 90%-a a 2022. december 31-ig terjedő időszakban csupán egyetlen egy donortól származik. Ebből pedig nagyon úgy tűnik, hogy Soros György pénzéből finanszírozták a baloldali ellenzék 2022-es választási kampányát.
A rendelkezésre álló információk Lánczi Tamás szerint is megerősítik azt a gyanút, hogy Soros Györgytől érkeztek a források. Mint mondta a Szuverenitásvédelmi Hivatal azon dolgozik, hogy ennek a nagy mozaiknak a hiányzó részeit is megtalálják és teljes legyen a kép.
Karácsony Gergely főpolgármester egyébként még korábban elismerte Heiter Dávid riporternek, hogy tudott az Action For Democracy létrehozásáról, illetve arról is, hogy pénzt gyűjtött a választások ideje alatt.

Related videos
Show more......