HU|EN

mitsubishi electric aircon servicing

Budapest Klímaszerelés
0
3
Date: 2024. 02. 26.
Shares: 0 Forwards: 0 Embeds: 0
Category: people & vlogs
Share

Send
Add video
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2024. 02. 26.
Shares: 0
Forwards: 0
Embeds: 0
Category: people & vlogs


Sziasztok! 

Amikor a nyári hőség tombol, akkor legtöbben a klímát keresik, hogy élvezzék a kellemes hűs levegőt. Azonban hosszú távon a klíma használata során a szoba pora lassan lerakódik a klímaberendezés belsejében is, ami idővel csökkentheti annak hatékonyságát és akár vízszivárgást is okozhat. Ezért fontos, hogy időnként karbantartsuk a klímát, és alaposan kitisztítsuk. De sokan bizonytalanok ezzel kapcsolatban: vajon miért nem lehetne saját magunknak tisztítani a klímát, ha nem bontjuk szét?

 De ne aggódjatok, itt vagyok én, hogy megtanítsalak titeket, hogyan lehet otthon tisztítani a klímát. A klímák sokféle márkát és típust ölelnek fel, mindegyiknek más-más tisztítási módja van. Én a csatornámon mindenféle klímatípus tisztításának módját bemutatom majd. Remélem, mindenki megtalálja majd a saját klímájához illő tisztítási módot. Így aztán nem kell többé segítséget kérnünk a klíma tisztításához. Ma arról fogok beszélni, hogy hogyan lehet tisztítani egy Mitsubishi 9000btu-s klímát. Először is, szükségünk lesz három dologra:

 1. Egy kereszthornyú csavarhúzóra;

 2. Néhány törölközőre;

 3. Egy vízszívóra, ami képes szívni a vizet. Miután ezeket előkészítettük, elkezdhetjük a klíma tisztítását. Mielőtt azonban elkezdenénk szétszedni, mindenképpen ki kell húznunk a klíma áramforrását, ezt mindenképpen érdemes megjegyezni.

https://budapest-klimaszereles.hu/

Related videos
00:22:28
00:03:21
Show more......