HU|EN

Spenótos krumpligombóc

Life Webszakács
0
2 277
Date: 2012. 04. 29.
Shares: 0 Forwards: 1 Embeds: 12
Category: gastronomy
Share

Send
Add video
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2012. 04. 29.
Shares: 0
Forwards: 1
Embeds: 12
Tags: buday pétergnocchikrumplimenüreceptspenótwebszakács
Category: gastronomy
Forró serpenyőbe olívaolajat öntök, és beledobom először a zúzott fokhagymát, majd rögtön utána a spenótleveleket. Sózom, frissen őrölt borssal szórom. Amikor a spenót összeesett, ráöntöm a tejszínt, és rácsipkedem a kéksajtot. Addig forralom, ameddig a sajt elolvad, és egy krémes mártást ad a tejszínnel és a spenóttal együtt. Ebbe forralom bele a már előre kifőzött gnocchit. (Apró burgonyagombóc. Készítése ugyanaz mint az egyszerű gombócnak.) Egy perc forralás után készen is van az étel.