HU|EN

Kelkáposzta-főzelék

Life Webszakács
0
19 688
Date: 2012. 04. 29.
Shares: 6 Forwards: 1 Embeds: 18
Category: gastronomy
Share

Send
Add video
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2012. 04. 29.
Shares: 6
Forwards: 1
Embeds: 18
Category: gastronomy
A kis kockákra vágott kelkáposztát beleszórom a lábosba. Térfogatra fele annyit krumplit teszek hozzá. Szórok rá őrölt köménymagot és megsózom. Kevés borsot is adok hozzá. Felöntöm annyi csontalaplével, amennyi egy szintbe kerül a zöldségekkel. Ne lepje el teljesen! Felforrt, kb. 10-15 perc után megpuhul a krumpli és a káposzta. Zsiradékot olvasztok a serpenyőben és beleszórom a lisztet. Pirítom, míg zsemleszínű nem lesz. Hozzáadom az apróra vágott vöröshagymát és egy kevés fokhagymát. Eg