HU|EN

Paradicsomos tagliatelle

Life Webszakács
0
1 886
Date: 2012. 04. 29.
Shares: 0 Forwards: 0 Embeds: 15
Category: gastronomy
Share

Send
Add video
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2012. 04. 29.
Shares: 0
Forwards: 0
Embeds: 15
Category: gastronomy
Olívaolajat melegítek egy serpenyőben. Ebbe teszem bele az apróra vágott vörös-vagy póréhagymát. Rácsípkedem a bazsalikomlevelet és hozzáöntöm a kockázott, hámozott paradicsomot. Frissből a legjobb, de a hámozott paradicsom konzerv is megfelel. Szórok bele egy kevés sót, és adok hozzá egy nagyon kevés cukrot és csepegtetek bele citromot. Addig forralom -kis lángon- míg szósz nem lesz belőle. Ezzel kész is a paradicsommártás. Én viszont, ha tésztához készítem, akkor mindig adok hozzá reszel