HU|EN

Almás palacsinta

Life Webszakács
0
6 694
Date: 2012. 04. 29.
Shares: 2 Forwards: 0 Embeds: 10
Category: gastronomy
Share

Send
Add video
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2012. 04. 29.
Shares: 2
Forwards: 0
Embeds: 10
Category: gastronomy
Kifúrom az almát, hogy kiszedjem a magházat. Félbevágom és lereszelem. A legyalult almába beleütök egy tojást, szórok hozzá egy kis lisztet, ízesítem egy kis fahéjjal, kevés cukorral és egy csöppnyi sót is teszek bele. Fakanállal elkeverem és egy nagyon kevés tejet is öntök hozzá. Az összekevert almáspalacsinta-tésztát forró serpenyőben, kevés olajon sütöm. Körülbelül 1 perc múlva óvatosan megfordítom és megsütöm a másik oldalát is. A végén ízlés szerint ízesítem. (pl.: eperkrémmel, fahéjja