HU|EN

Húsleves

Life Webszakács
0
1 510
Date: 2012. 04. 29.
Shares: 0 Forwards: 0 Embeds: 11
Category: gastronomy
Share

Send
Add video
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2012. 04. 29.
Shares: 0
Forwards: 0
Embeds: 11
Tags: buday péterhúshúsleveslevesreceptwebszakács
Category: gastronomy
Egy fazékba, hideg vízbe teszem a megmosott, előkészített húst és a csontot. Így a vízbe oldódik a húsnedv. Ha forró vízbe tenném, akkor a húsrostok összezáródnának és a húsban maradnának. Miután leves készül, az a fontos, hogy a leves legyen finom. A vizet, benne a hússal felforralom. Felforrás után takarékra állítom a tüzet, és lehabozom a tetejére feljött húshabot. Gyöngyözve, éppen hogy csak forr a húslé. Bezöldségelem, azaz beleteszem a zöldségeket (vöröshagyma, zeller, fehérrépa, fokhag