HU|EN

"Katlanos" csirke spárgával

Slow Kitchen
0
189 122
Date: 2020. 05. 04.
Shares: 0 Forwards: 0 Embeds: 1
Category: gastronomy
Share

Send
Add video
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2020. 05. 04.
Shares: 0
Forwards: 0
Embeds: 1
Tags: csirkefitfoodchallengereceptspárgavlog
Category: gastronomy
Hozzávalók négy-hat főre A húshoz: másfél kiló csirkecomb (vagy mell is jó) 4 deci (növényi) tejszín 2 deci száraz fehér bor fél üveg kapribogyó 5 levél zsálya két ág rozmaring ízlés szerint só,bors olívaolaj a lepirításhoz A körethez: két csomag spárga két deci fehérbor ízlés szerint só,bors pici olívaolaj a lepirításhoz