HU|EN

Rozmaringos kacsaragu

Life Webszakács
0
15 302
Date: 2012. 04. 29.
Shares: 0 Forwards: 4 Embeds: 8
Category: gastronomy
Share

Send
Add video
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2012. 04. 29.
Shares: 0
Forwards: 4
Embeds: 8
Tags: buday péterkacsaragureceptrozmaringwebszakács
Category: gastronomy
Megsózom a húst és megszórom rozmaringgal. Jól belenyomkodom az apróra vágott friss fűszert a kacsamellbe, megsózom, borsozom. Utána beleteszem egy kevés zsiradékba, a közepesen forró serpenyőbe. Mindkét oldalán elősütöm. Fedő alatt takarékon egyszer-kétszer átfordítva készre sütöm. A kacsa kiolvadt zsírjából átöntök egy picit egy másik serpenyőbe, és rászórom a vékony metéltre vágott póréhagymát, kaliforniai paprikát, sárgarépát, cukkinit. Megsózom. Szórok rá őrölt koriandermagot.