HU|EN

Így nem lesz keserű a padlizsánkrém!

Slow Kitchen
0
62 166
Date: 2020. 08. 29.
Shares: 2 Forwards: 0 Embeds: 2
Category: gastronomy
Share

Send
Add video
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2020. 08. 29.
Shares: 2
Forwards: 0
Embeds: 2
Category: gastronomy
Kövess bennünket a Facebookon is: https://www.facebook.com/fitfoodchallenge Hozzávalók: 2 közepes, friss padlizsán 1 tk mustár ízlás szerint só, bors 1 ek házi majonéz (2 tojássárgája felverve, amihez cseppenként adjuk az olívaolajat, pici citromlével, sóval és borssal fűszerezve)