HU|EN

Ananászos libakrém

Life Webszakács
0
1 679
Date: 2012. 04. 29.
Shares: 0 Forwards: 0 Embeds: 9
Category: gastronomy
Share

Send
Add video
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2012. 04. 29.
Shares: 0
Forwards: 0
Embeds: 9
Tags: ananászbanánbuday pétergyömbérlibareceptwebszakács
Category: gastronomy
A puhára főzött füstölt libamellet késsel egészen apróra vágom. A friss ananászt is ugyanolyan kicsire aprítom. Szárított tárkonnyal, frissen reszelt gyömbérrel, kevés mézzel, és chilivel ízesítem. Az egészet tojássárgájával kikeverem. Ha nincs kedvem késsel vágni, akkor egy gyorsvágó gépbe teszek bele mindent, és azzal készítem el a krémet. Vastagabb banánszeletre tálalom.