HU|EN

Balatoni halpogácsa

Slow Kitchen
0
35 859
Date: 2020. 06. 05.
Shares: 0 Forwards: 2 Embeds: 0
Category: gastronomy
Share

Send
Add video
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2020. 06. 05.
Shares: 0
Forwards: 2
Embeds: 0
Category: gastronomy
Hozzávalók nagyjából 12 adaghoz: 400 g harcsafilé 400 g főtt krumpli (vagy csicsóka) 2 kovászos uborka 4 cent kovászos uborkalé egy csokor újhagyma ízlés szerint só egy pici füstölt paprika (elhagyható) 3 ek teljes kiőrlésű liszt - a hűtés utáni forgatáshoz bő olaj a sütéshez