Videa Partner
Program

Videókiszolgálás magas minőségben,
vállalati igényekre szabva
Kapcsolatfelvétel További részletek
 
A Videáról röviden
A Videa 2006 óta működő szolgáltatás, a Mediaworks Hungary Zrt. saját fejlesztésű, komplex online videókiszolgáló rendszere. Reszponzív playere minden platformot képes kiszolgálni, benne valamennyi, a nemzetközi iparági sztenderdnek megfelelő funkció elérhető, teljes értékűen használható. Az oldal naprakész állapotát folyamatos fejlesztésekkel, zavarmentes működését állandó, 24 órás technikai támogatással biztosítjuk.
Az oldal mérését a Gemius, a Google Analitycs valamint saját statisztikai rendszerünk biztosítja.

A Videa.hu hirdetéskiszolgálója az Adverticum, a playerben megjelenő hirdetéseket a DoubleClick for Publisher (DFP) szolgálja ki.
A Videa portfólió elérése

HAVI
3,5 - 4,5 millió
látogató kiszolgálása
forrás: Gemius Explorer, 2019

HAVI
30+ millió
videóindítás
forrás: VideaSTAT, 2019
730 000+
feltöltött videó
forrás: VideaSTAT, 2019
Infrastruktúra
20
fizikai szerver
16
virtuális szerver

HAVI
4000+
TB adatforgalom
Videa portfólió termékek
Videa
Videa

Legnagyobb magyar videómegosztó platform

VideaKid
VideaKid

Gyerekeknek szóló tartalmak biztonságos környezetben

VideaLoop
VideaLoop

Loop videókat megosztó platform

VideaLIVE
VideaLIVE

HLS & RTSP élő közvetítések csak vállalati partnereinknek

VideaSTAT
VideaSTAT

Saját statisztikai rendszerünk csatornatulajdonosoknak

Statisztika
Korcsoport Lokáció Státusz Végzettség Platform
Videa player
A Videa.hu saját fejlesztésű playerei minden jelenlegi technikai igényt kielégítenek. Az elsődleges playerünk HTML5, másodlagos playerünk Flash. A Videa videóinak beágyazása iframe-mel történik. A player reszponzív, minden platformot teljes értékűen képes kiszolgálni. A Videa player rendelkezik saját Player API-val, mely segítségével egyedi megjelenítés, egyedi felhasználás is megvalósítható.

A Videa playere VAST szabványos, a DFP-vel való hatékony együttműködés érdekében a Google IMA SDK modul integrálva van a Videa playerébe. A csatornák videóinak nézettségi statisztikája Gemius mérőkódon, valamint a Videa saját statisztikai rendszerén keresztül érhető el. Statisztikai rendszerünk napi bontásban biztosít extra adatokat.
Hirdetéskiszolgálás
A Videa playere és a beépített Google IMA SDK (szabvány mindkét esetben: VAST, VPAID) lehetőséget biztosít arra, hogy a csatornán belül, Mediaworks saleshouse-tól független kampányokat futtasson a csatornatulajdonos.

A DFP-n létrehozott AD Unit-ra van szükség. Ezt követően a csatornatulajdonos videóiban szabadon szerkeszthető pre-roll, post-roll, valamint overlay hirdetések helyezhetők el.
Üzemeltetés
A Mediaworks Hungary Zrt. a csatornatulajdonosokat előre értesíti azokról a tervezett karbantartási vagy egyéb munkákról, amelyek a szolgáltatás átmeneti romlását, 10 percnél nagyobb kiesést okozhatnak. Minden tőlünk ésszerűen elvárhatót megteszünk annak érdekében, hogy a felhasználókat a lehető legkisebb mértékben zavarják a tervezett munkák.
A Videa működéséhez, szolgáltatásaihoz felhasznált harmadik feles integrált informatikai szolgáltatások változásait a Videa.hu fejlesztései követik, azok használatának folytonosságát biztosítja.
Egyedi igények és
támogatás
A Videa az alapszolgáltatás mellett egyedi igények fejlesztését is vállalja, valamint eszközeinek felhasználásához technikai támogatást biztosít.
Jelentkezz most a partner
programra
Légy a Videa partner program tagja,
legyen minőségi csatornád minőségi videóidnak.