HU|EN

Akademia Italia: sügér sütés Király Lindával

ORIGO GASZTRO
0
15 188
Date: 2017. 09. 16.
Shares: 0 Forwards: 1 Embeds: 10
Category: gastronomy
Share

Send
Add video
To Quicklist To Favorites
Embed video

Create LOOP
Video LOOP GIF
99:99 sec

Custom 16:9 4:3 Original

2 10 20
OK
OK
Create snapshot
Report video
Reason for rejection:

A kérelem ellenőrzését követően a Videa elindítja a videó eltávolításának folyamatát.

REPORT
Date: 2017. 09. 16.
Shares: 0
Forwards: 1
Embeds: 10
Category: gastronomy
Az Akademia Italia előző adásában Alessandro és Flóra egy igazi nápolyi halpiacra kalauzolta el a nézőket, ahol az olasz forgatag részévé válva különösebbnél különösebb tengeri herkentyűkkel találkozhattunk. A mostani részben a séf Király Lindának mutatja meg, hogyan készül a tengeri sügér sziklamódra. A receptet itt találjátok: http://www.origo.hu/tafelspicc/20170916-tengeri-keszeg-olasz-recept-akademia-italia.html